Produkti

Izdelujemo večje število različnih tipov mobilnih hiš. Vsak od že izdelanih tlorisov se lahko individualno dodela ali se ga izdela na novo po kupčevih željah v celoti.

Superior

Polymobil SUPERIOR je linija mobilnih hiš višjega standarda, ki zadosti željam in potrebam tudi najzahtevnejših kupcev – tudi gostov, ki hiše koristijo za letovanje.

36 - 80 m2 4 m 6 + 2
Preberi več

Premium

Polymobil PREMIUM ponuja zelo dobro izolativen panel narejen iz lesa v dimenziji 60 mm, opcijsko je možno ta panel naročiti tudi v debelejši izvedbi. Fasada je lahko v eni izmed mnogih baru ali v kombinaciji le-teh.

5,5 - 8,5 m 3 - 4 m 6 + 2
Preberi več

Blue line

Mobilne hiše Polymobil BLUE LINE so izdelane iz panela pločevina/polistiren/pločevina v debelini 45 mm. Hiše so funkcionalne, svetle in nudijo vse potrebno za brezskrbne počitnice para, družine ali skupino prijateljev.

5,5 - 8,5 m 3 - 4 m 6 + 2
Preberi več

Utility enote

Izdelamo vam lahko mobilno hišo za različne namene uporabe: sanitarne objekte, pisarne, recepcije, trgovine, pekarne, gostinske objekte, ordinacija, masažni salon, savne...

Preberi več

Dodatna oprema

Za svojo mobilno hišo lahko izberete pestro izbiro dodatne opreme in opcij, ki lahko poveča uporabnost in udobje v vaši mobilni hiši ter jo naredi individualno. Prav skoraj vsaka vaša želja je pri nas lahko uslišana.Barva kritine in fasade Obloga fasade v celoti ali deloma s kamnom v istrskem, toskanskem ali kamnom po vaši izbiri […]

Preberi več

Kontakt

Slovenija
M: +386 (0)41 754374
info{alfa}polymobil.eu
www.polymobil.eu
Zastopniki